Mocskot beszélnek rólam

Kinga:-Miért nem ülünk előre?
Én:-Nincs semmi kedvem hozzá.
Kinga:-De miért nincs?Egyedül mi ülünk a leghátsó padban, a többiek meg elől, olyan mintha különcködni akarnánk.
Kinga:-Üljünk előre hozzájuk.
Én:-Kösz nem.
Kinga:-De miért?
Én:-Mert semmi kedvem ahhoz, hogy a szemembe mosolyogjanak, aztán a hátam mögött mindenféle alaptalan mocskot beszéljenek rólam, már elég ilyenben volt részem, köszönöm szépen nem kérek többet, és ha ettől azt hiszik, hogy különcködöm, akkor higyjék csak azt, az emberek sok mindent hisznek, csak az a baj, hogy nem tudnak.
Kinga:-Mert miért?
Én:-Mert már hallottam őket, másokról, a hátuk mögött beszélni, előttük meg vigyorognak a szemükbe.
Én:-De miattam nem kell itt kuporognod, nyugodtan előre ülhetsz hozzájuk ha akarsz.
Kinga:-Én nem hagylak itt.
Én:-Rossz döntés...
.......
furcsaság manapság, hogy mondjam nekiálltam pasizni, vagy hogy mondják a mai fiatalok... persze, szokás szerint, mint a legtöbb számomra kényes dologról, erről sem beszéltem senkinek...a legviccesebb, hogy ilyennel olyannal leálltam, legalábbis eddig cseten, képcsere,szép vagy jó vagy,helyes vagy,aztán beszlégetés, találka megbeszélés, volt, hogy én töröltem szó nélkül, volt hogy ő lépett le, nem akartam megmondani, miközben cseteltem azt az érzést, amikor a szíved azt mondja "nej-de-nej.... nem ő az igaz.... ü-ü, nem kérem,köszönöm"... még akkor is ezt éreztem amikor olyannal találkoztam akivel eszméletlen sok volt a közös bennünk... persze érdekes képpen normális fajta velem egykorúakat fogtam ki... meg persze engedtem is hogy vigye őket tovább ez a hideg szél... lehet hogy soha többé nem fogok már szeretni...

Utóirat: a 3 hónap alatt sikerült online kikészítenem egy pszichiátert (megjegyzem, akaratlanul), valamint megismerni jópár olyan embert akik behízelegve hitték, hogy nem kapcsolom le őket, kész twitter razzia volt :)

,,but i'm so crazy baby, i need you to come here and save me''